Vanaf maandag 9 maart vinden er wegwerkzaamheden plaats bij de Anthon van der Horstlaan en Bikkersweg.

Bij de Anthon van der Horstlaan bestaan de werkzaamheden uit het herstraten van de rijbaan, voetpadenen parkeerplekken van huisnummer 31 tot en met 166. Ook gaat de gemeente daar aan de slag met groenonderhoud. De straat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Volgens planning duren deze werkzaamheden tot eind mei. De Piet van Egmondstraat, Feike Asmastraat en de toegang naar de parkeerplekken achter de Beethovenlaan blijven toegankelijk voor bestemmingsverkeer en hulpdiensten.

Bij de Bikkersweg worden het fiets- en voetpad tussen het Kolkplein en de Rengersweg herstraat. Dit gedeelte is daarom afgesloten voor fietsers en voetgangers voor ongeveer drie weken. Een omleidingsroute wordt ter plekke aangegeven.

Vorig artikelBBBB opnieuw in zee met Rabobank
Volgend artikelAuto ramt pui stadhuis Nijkerk