Vrijdagavond 6 maart hield brandweer Bunschoten de jaarlijkse korpsavond. Op deze avond werd teruggekeken op het jaar 2019 en vooruitgekeken naar 2020. Korps en partners werden toegesproken door postcommandantRoel de Graaf en opperbevelhebber burgemeester Melis van de Groep.
De korpsavond is ook altijd het formele moment om stil te staan bij jubilea, bevorderingen, diploma-uitreikingen en afscheid.

Vrijdagavond waren er veel bijzondere zaken om bij stil te staan! Ricardo van Heeckeren ontving Diploma Manschap A, Ivo Duijst en Benny Schueler vierden hun jubileum 10-jarig brandweerman, Frans Arend Hartog en Ruben Huijgen ontvingen hun diploma’s en werden bevorderd tot bevelvoerder, Wijbrand Nagel en Lars de Graaf ontvingen de diploma’s manschap A en brandweerduiker, Eric Hartog werd aangesteld als brandweerduiker en Lennart de Graaf ontving zijn diploma manschap A.
Allen hartelijk gefeliciteerd!! !

Vorig artikelNieuwe klap in titelstrijd voor IJsselmeervogels
Volgend artikelCoronavirus bij medewerkers MMC