Op donderdag 19 maart organiseert het Cultuur Platform Bunschoten een avond over het thema van de Kunstroute 2020: Art & Fashion.
Het belooft een gezellige en inspirerende avond te worden. KunsthistoricaHenny Goedegebuure vertelt meer over het thema van 2020: Art & Fashion.
Henny weet ons als geen ander op een verrassende wijze mee te nemen door wereld van de (hedendaagse) kunst. Centraal staat de vraag: wat kan het thema in het dagelijkse leven betekenen? En niet alleen dat. Dit jaar vieren we in Nederland ook 75 jaar vrijheid. De vraag is of de vrijheid die we elke dag ervaren ook terug te vinden is in de kunst.
Uiteraard is de kunstlezing een waardevolle inspiratiebron voor de kunstenaars die mee doen aan de Kunstroute 2020. Op deze manier geven we deelnemers aan de Kunstroute 2020 nog genoeg tijd om een mooi thematisch kunstwerk te maken voor de overzichtstentoonstelling in het Gemeentehuis. Maar…. deze kunstlezing is voor iedereen inspirerend!

Vorig artikelHenk Koelewijn neemt afscheid van Oostwende College
Volgend artikelSportcafé bespreekt de kansen van VV Eemdijk