In het LOS-Sportcafé kijkt presentator Hans van Tricht terug op het voetbal van afgelopen zaterdag. Er zijn samenvattingen van IJsselmeervogels – Katwijk, Quick Boys – Spakenburg en Staphorst – Eemdijk.Daarnaast zijn er interviews te zien die na de wedstrijd zijn gemaakt met spelers en trainers.
Aan de stamtafel zitten Jacob Jan van de Groep (journalist) en Jan van Twillert (TC Eemdijk). Eemdijk verloor van Staphorst en zakte naar de 3e plek in de Hoofdklasse B. Wat zijn de kansen van de groenwitten? Is er nog reële hoop op het kampioenschap? Er is altijd nog de nacompetitie om te strijden voor promotie. In hoeverre is de stap naar de Derde Divisie een must? Jacob Jan volgt als voetbalverslaggever Eemdijk, wat is zijn beeld? Aan Jan de vraag hoe het is met de selectie van komend seizoen, waarbij in ieder geval Nejmi overkomt van IJsselmeervogels. De 3 J’s doen hun voorspelling in de toto.

Vorig artikelCultureel Café ‘Art & Fashion’
Volgend artikelGrote schade bij brand