Kom, kijk en ontdek de zorg van Stichting Sprank. Op zaterdag 21 maart zijn in Bunschoten de woonlocaties Stavoren en Urk open voor publiek. In deze locaties biedt Sprank zorg en ondersteuning aan mensenmet een verstandelijke beperking.
Belangstellenden zijn welkom tussen 13 en 16 uur aan Op de Ree 252a en 302a. Bewoners en begeleiders leiden bezoekers rond en kunnen informatie geven over het zorgaanbod, vrijwilligerswerk, stage of het werken in de zorg. Ook buurtbewoners die kennis willen maken zijn van harte welkom.
Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving. Meer informatie: www.stichtingsprank.nl.

Vorig artikelGrote schade bij brand
Volgend artikel51% in gemeente Bunschoten kampt met overgewicht