De Week van Mooi Schoon zwerfvuilopruimactie wordt dit jaar gehouden van 16 tot en met 20 maart.
Dinsdag 17 maart om 09.00 uur geeft wethouder Wim de Jong het startsein voor de Week van Mooi Schoon inde gemeente Bunschoten op basisschool De Ark. Dit jaar gaan ruim 12.000 leerlingen uit 18 ROVA-gemeenten de straten op om de omgeving van hun school vrij te maken van zwerfvuil. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 maart doen 177 basisscholen mee aan de week van Mooi Schoon, een initiatief van het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA.

Tijdens het startsein van de Week van Mooi Schoon overhandigt de wethouder een cadeau aan de school en wenst hij de leerlingen veel succes met de opruimactie. Daarna gaan de leerlingen voorzien van opvallende hesjes en gewapend met handschoenen, knijpertjes en vuilniszakken de buurt in om zwerfvuil op te ruimen.

Vorig artikelOvereenkomst van ruiling Bisschopsweg
Volgend artikelThemabijeenkomst huiselijk geweld