Sinds maandag 9 maart werkt de gemeente Bunschoten met een nieuw systeem voor het maken van o.a. Snel Herstel-meldingen. Met dit systeem, genaamd Fixi, kunt u de gemaakte meldingen zien en op de hoogteworden gehouden van de voortgang van uw eigen melding. Afgelopen maandag overhandigde wethouder Rick Beukers een iPad aan Jurgen de Ruiter (Buitendienst) en Machteld van Diermen (Boa) als aftrap voor de nieuwe werkwijze.
Want naast meldingen voor de openbare ruimte (denk aan losliggende stoeptegels of een kapot verkeersbord) kunt u met Fixi ook overlast en vandalisme melden aan de Boa’s. Bij spoed kunt u in het laatste geval uiteraard ook bellen naar 033 – 299 1555.
Het maken van een melding kan gemakkelijk via www.bunschoten.nl/melding. Op die pagina kunt u kiezen voor een Snel Herstel-melding (openbare ruimte) of een Boa-melding (overlast en vandalisme). U kunt hiervoor ook de Fixi-app gebruiken, te downloaden in de App- en Google Playstore.
Bij het maken van een melding kunt u ervoor kiezen om uw e-mailadres achter te laten om op de hoogte te blijven van de voortgang. Deze gegevens zijn niet openbaar en worden alleen gebruikt voor het afhandelen van de melding.

Vorig artikelThemabijeenkomst huiselijk geweld
Volgend artikelMet Andere Woorden