Maandag is op landelijk niveau besloten de Landelijke Opschoondag op 21 maart niet door te laten gaan. Ook Bunschoten sluit zich aan bij dit besluit. Het geplande startmoment met wethouder de Jong op de Ark kon helaas niet doorgaan Het is ontzettend jammer voor de vele vrijwilligers zich hadden aangemeld om een opschoonactie te organiseren in zijn of haar buurt,
Tijdens de Landelijke Opschoondag worden elkaar jaar samen met de buurt, verenigingen en scholen de omgeving opgeschoond van zwerfvuil. Juist het samenkomen wordt de komende tijd door het RIVM afgeraden. Hierdoor is besloten de Landelijke Opschoondag niet door te laten gaan.
Wanneer de beperkingen voorbij zijn wordt alsnog ondersteuning geboden aan de acties die helpen bij het opschonen van de omgeving.

Vorig artikelCoronanieuws
Volgend artikelBibliotheek Eemland gesloten