John de Wolf blijft assistent-trainer van het eerste elftal van Feyenoord. De 57-jarige oud-verdediger van de club verlengt zijn contract met twee seizoenen.
De Wolf begon dit seizoen als trainer vantweededivisionist Spakenburg. Eind oktober haalde Dick Advocaat, die net de opgestapte Jaap Stam had opgevolgd, De Wolf naar De Kuip.
Onder leiding van de nieuwe technische staf, vond Feyenoord de weg naar boven. De Rotterdammers stegen in de eredivisie naar de derde plaats en bereikten ook de finale van de KNVB-beker.
“De club en ik vonden het beiden niet gepast om hier te veel ruchtbaarheid aan te geven”, aldus De Wolf op de site van Feyenoord, daarmee doelend op de uitbraak van het coronavirus. “Nu het dan toch via andere kanalen naar buiten is gekomen, wil ik er graag wel over kwijt dat ik uiteraard heel blij ben dat ik nog langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf.”
Advocaat heeft een contract tot het einde van dit seizoen. De 72-jarige Hagenaar lijkt nog een jaar door te gaan bij Feyenoord.

Vorig artikelBaggerwerkzaamheden afgerond
Volgend artikelOorlogsverhalen