Museum Spakenburg is bezig met het organiseren van een tentoonstelling van zwart-wit foto’s die herinneren aan de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog in de gemeente Bunschoten. Deze tentoonstellingwordt georganiseerd door Museum Spakenburg in samenwerking met de Historische Vereniging Bunscote.
De tentoonstelling zou 3 april geopend worden door burgemeester M. van de Groep, voorzitter van het ‘Lokaal programma 75 jaar vrijheid’. Maar u begrijpt dat de opening onder de huidige tijdsomstandigheden geen doorgang kan vinden. Uiteraard is dat jammer, maar het is niet anders.

De voorbereidingen voor de tentoonstelling waren al in volle gang. Daar wordt ook aan door gewerkt. Alleen is het op dit moment niet duidelijk wanneer het museum weer open kan gaan.

Vorig artikelBloeiende perzikboom
Volgend artikelVerloren en gevonden