Bartiméus zorgt al meer dan 100 jaar voor mensen die slechtziend of blind zijn in Nederland. Ook in deze onzekere tijden kunnen zij op ons rekenen. De situatie in Nederland rondom het coronavirus verandertmeerdere keren per dag.

Bartiméus treft, in lijn met de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de rijksoverheid, de noodzakelijke maatregelen om het risico op de verspreiding van het coronavirus onder cliënten, leerlingen en medewerkers van Bartiméus zo klein mogelijk te houden. Bij veranderend landelijk beleid door RIVM en Rijksoverheid passen wij onze maatregelen daarop aan. We vragen daarbij dringend de medewerking van iedereen die met ons te maken heeft.

Onder onze bewoners, ambulante cliënten en leerlingen bevinden zich mensen met een kwetsbare gezondheid. Zij hebben dikwijls te maken met meerdere (verstandelijke en/of lichamelijke) beperkingen naast hun visuele beperking. Bartiméus zet alles op alles om de kwaliteit en continuïteit van de zorg en het onderwijs onder de huidige omstandigheden zo optimaal mogelijk te houden.

Vorig artikelVeel gehoor Rode Kruis oproep Rode Kruis
Volgend artikelAangepaste bezoekerstijden politie