n de afgelopen 24 uur zijn er 34 nieuwe sterfgevallen door corona gemeld. Zondag steeg het dodental nog met 43. Het coronavirus heeft inmiddels 213 levens geƫist in Nederland, meldt het Rijksinstituutvoor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De leeftijd van de overledenen ligt tussen de 55 en 97 jaar.

Sinds gisteren zijn 545 mensen positief getest op het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 4749. Onder hen zijn 1230 mensen die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest).

Noord Brabant is nog altijd de provincie met de meeste positief geteste mensen, 1558. Brabant wordt gevolgd door Zuid-Holland (647) en Noord-Holland (600). Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan de aantallen die het RIVM noemt, omdat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt

Vorig artikelMeander Medisch Centrum
Volgend artikelOok Nacht van de Vluchteling afgelast