De overheid, organisaties en media verspreiden veel informatie over het coronavirus. Er zijn echter 2,5 miljoen volwassenen in Nederland die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Daardoorhebben zij vaak ook moeite met het gebruik van een computer of een smartphone. Voor deze laaggeletterden is de informatie over het coronavirus veel en moeilijk. Wij vinden het van levensbelang dat iedereen in Nederland deze informatie begrijpt. Daarom bundelen we begrijpelijke informatie voor laaggeletterden op onze website. Op lezenenschrijven.nl/corona staan links naar posters, flyers en video-animaties. Iedereen kan de materialen downloaden en gebruiken. Ook zetten we ons ervoor in dat laaggeletterden tijdens de coronacrisis kunnen blijven leren. Op onze site staat daarom ook een overzicht van lesmateriaal en tips voor het (online) begeleiden van laaggeletterde cursisten.

Vorig artikelKringloopCentrum Baarn Bunschoten gesloten
Volgend artikelKNVB vergadert met UEFA