Wilt u de mensen in de zorg ook een helpende hand toesteken? Dat kan op een bijzondere manier. Vanuit zorg- en wooncentrum De Haven kwam ons ter ore, dat er behoefte is aan handcreme. Door het vele handenwassenen desinfecteren zijn de handen van de verzorgers inmiddels droog en soms zelfs kapot.
Er zijn op vele manieren bijzonder leuke dingen bezorgd, zoals snoep, koek, chocolade en noem maar op. Dat wordt zeer gewaardeerd, maar als u iets wilt doen, denk dan ook eens aan een potje, of tube handcreme. Het kan in het rek bij De Haven gezet worden. Doe er ook een leuk kaartje bij!
Vergeet ook de andere mensen in de zorg niet, ook zij hebben met ditzelfde verschijnsel te maken. U kent zelf vast wel mensen die er ook blij mee zullen zijn. Namens de ‘toppers’: bij voorbaat dank!!

Vorig artikelVoorstel software implementatie Digitaal Stelsel Omgevingswet (DS
Volgend artikelEen echt voorjaarsbericht