Spakenburg gaat Jasper Waalkens niet terughalen naar de selectie voor komend seizoen. De aanvaller was afgelopen seizoen door de tweede divisionist verhuurd aan het Veenendaalse DOVO, en zal niet terugkerenop de Westmaat. Het contract van Waalkens loopt af en hij krijgt geen nieuw aangeboden.

DOVO hoopt Waalkens wel te behouden. “Ik wil hem heel graag houden, het is een geweldige speler voor ons”, zegt technisch manager/hoofdtrainer Scott Calderwood van de Veenendalers. “En Jasper wil ook heel graag blijven.”

Calderwood geeft wel aan dat hij Waalkens niet ten koste van alles bij DOVO zal houden. “Wij gaan alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt.” De trainer geeft daarbij wel aan dat Waalkens zal moeten inleveren. “Financieel kunnen wij niet concurreren met Spakenburg”, aldus de trainer van de derde divisionist.

Vorig artikelBunschoten Actueel
Volgend artikelFinanciƫle duidelijkheid j