Hoe denkt u over de berichtgeving vanuit de gemeente Bunschoten? Vindt u dat u genoeg mogelijkheden krijgt om mee te denken over bepaalde onderwerpen? En via welk kanaal ontvangt u het liefst informatievanuit de gemeente?
Ondanks de situatie rondom het coronavirus waarmee we te maken hebben, zet de gemeente Bunschoten de werkzaamheden zo goed mogelijk voort. Zo ook het onderzoek naar de communicatiebehoefte van u als inwoner.
Goede communicatie tussen inwoners en gemeente is van groot belang. Hoe vindt u dat dit verloopt?
Woont u in de gemeente Bunschoten en bent u 18 jaar of ouder? Help de gemeente door voor dinsdag 21 april de enquête in te vullen via www.bunschoten.nl. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag.

Vorig artikelZuidelijk deel 3e wooneiland kleurt groen
Volgend artikel‘Koningsdag wordt Woningsdag’