Zoals bekend, is secretaris Gert van Dijk aan zijn laatste seizoen bezig bij SV Spakenburg. Gerekend vanaf de jaren ’70 heeft hij binnen zijn geliefde blauwe club diverse taken verricht en verschillendefuncties bekleed, w.o. een aantal periodes in het Jeugdbestuur en als speaker.
Na bijna acht jaar is Gert officieel aftredend en niet herkiesbaar als bestuurslid.
Secretaris zijn is een functie die in feite niet te lang vacant mag zijn.
Daarom is het bestuur dan ook zeer content dat Tijmen Beekhuis de toezegging heeft gedaan de post van secretaris op zich te willen nemen. Ook hij heeft in het verleden diverse functies bij de club bekleed, kent de ‘ins en outs’ en heeft zijn sporen als 1e elftalspeler verdiend.
Tijmen draait sinds een paar weken mee met de bestuursvergaderingen. Het streven is dat hij straks zodanig is ingewerkt om aan het begin van het nieuwe seizoen 2020/2021 het secretariaat op zich te nemen.
Overigens blijft Gert tot de ALV (oktober 2020) nog steeds zitting houden in het bestuur om, waar nodig, ondersteuning te bieden.

Vorig artikelHoog bezoek
Volgend artikelPerenboom in bloei