Soms zijn er van die lieve dingen die niets met onze regio te maken hebben. Toch zetten wij ze op de kabelkrant. Waarom? Omdat het geweldig is!
Door heel Utrecht doken ze de afgelopen dagen op: stukjeswc-papier beschilderd met een tulp en daarbij de tekst: als je me ziet dan mag je mij pakken. De kunstwerkjes zijn van de Amerikaanse kunstenaar Daniel Miller (33)

Daniel kwam naar Nederland voor inspiratie en om vrienden te bezoeken. Maar een uur nadat zijn vliegtuig de Nederlandse grond had geraakt, kondigde het kabinet maatregelen aan vanwege de coronacrisis.

De reisplannen vielen in duigen, maar Daniel besloot toch te blijven. Hij voelt zich thuis in Utrecht en de inspiratie kwam op gang. Elke dag trekt hij de stad in en hangt hij zijn met tulpen beschilderde velletjes toiletpapier op. Hij hoopt mensen op te vrolijken, hoop te geven en misschien zelfs te inspireren en positiviteit geven.”

Vorig artikelZo mooi is onze polder!
Volgend artikelPloggen tijdens hardlopen