De Cliëntenraad van Meander Medisch Centrum behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten (patiënten en hun naasten) van het ziekenhuis. Belangrijke speerpunten zijn kwaliteit & veiligheid,patiënttevredenheid, gastvrijheid en de organisatie van de zorg. Vanwege het aflopen van de zittingstermijn is de Cliëntenraad op zoek naar twee nieuwe leden.

Personen die ook vinden dat alles in het ziekenhuis om de patiënt moet draaien en daar actief aan mee willen, worden van harte uitgenodigd om zich kandidaat te stellen voor de Cliëntenraad. Kandidaten hebben affiniteit met gezondheidszorg en zijn bereid zich te verdiepen in de ontwikkelingen op het gebied van patiëntenzorg. Binnen de huidige samenstelling van de raad is behoefte aan aanvullende kennis op het gebied van ICT en zorgmanagement. De tijdsbesteding wordt gemiddeld geschat op circa 30-35 uren per maand. Het lidmaatschap van de Cliëntenraad is een onbezoldigde functie waarvoor een onkostenregeling geldt.

Meer informatie via https://www.meandermc.nl/patientenportaal/patienten/cli%C3%ABntenraad/Nieuws/vacature

Vorig artikelZorgen om ramadan in coronatijd
Volgend artikelJe raakt er niet LOS van