N.a.v. de ontwikkelingen omtrent het coronavirus werden de Koningsspelen in heel Nederland afgelast.

Op Koningsdag, maandag 27 april, organiseren Thijs en Paula via de Facebookpagina en Instagrampaginavan Talent in Opleiding de Woningsspelen. Van 09:00 tot 18:00 wordt er elk uur een filmpje online gezet met sportieve activiteiten die kinderen thuis na kunnen doen. Thijs de Vries, organisator van het evenement vertelt: “Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen op een leuke manier in beweging te krijgen. Natuurlijk vonden we het jammer dat de Koningsspelen niet door konden gaan, maar we hebben alle zeilen bijgezet om de kinderen op een andere manier een leuke dag te bezorgen.”

Alle kinderen, maar zeker ook volwassenen, kunnen meedoen met de Woningsspelen.

Vorig artikelPluisje bloem
Volgend artikelVerordening