Afgelopen dinsdag heeft de minister-president aangegeven dat er vanaf 29 april weer trainingen mogelijk zijn voor jeugdteams. Hiervoor heeft de NOC-NSF in de afgelopen dagen een protool voor beschikbaargemaakt. Dit alles meenemende heeft het bestuur en de JTC van Spakenburg besloten om het de trainingen vanaf 29 april weer op te starten.

De teams t/m de O12 mogen trainen en onderlinge wedstrijden spelen. De jeugdspelers van 13 t/m 18 jaar mogen alleen trainen. Daarbij moet rekening gehouden worden met een 1,5 meter afstand. De jeugdspelers van 19 jaar zijn helaas van trainingen uitgesloten. Dit houdt dus in dat de trainers en begeleiders alleen aangepaste oefeningen kunnen geven, om zo aan de richtlijnen te kunnen voldoen. Hiervoor is er voor de trainers allerlei oefenstof beschikbaar gesteld via de VTON-app. Verder zijn er aantal aanvullende afspraken om verspreiding van het virus te voorkomen.

Vorig artikelCake op de Week
Volgend artikelBuurtbingo in de Mozartstraat