Verschillende grote winkelketens openen weer hun deuren nadat ze de afgelopen wekenlang waren gesloten vanwege het coronavirus. Ikea is de eerste. De woonwinkel was sinds half maart dicht en opende dinsdagmorgende deuren weer. Er gelden wel speciale maatregelen. Zo mogen er niet te veel mensen tegelijk naar binnen, moeten mensen afstand houden en zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen om personeelsleden te beschermen. Ook Bijenkorf gaat weer open. Daar kunnen mensen vanaf woensdag weer terug.

Meerdere grote ketens sloten de afgelopen periode op eigen initiatief de deuren vanwege het coronavirus. De verwachting is dat ook kledingwinkels als H&M, Zara en WE weer open zullen gaan binnenkort.

Vorig artikelWegwerkzaamheden knooppunt Hoevelaken
Volgend artikelAanwijzingsadvies lokale omroep 2020-2025