Hecht Spakenburg: ‘Wat een fijn nieuws voor de kappers was er woensdagavond! Vanaf maandag kunnen ze ons weer van wilde haren en uitgroei afhelpen. En zodra we vanaf 1 juni ook weer mogen aanschuivenbij de horeca, dan gaan we weer de goede kant op. Zoals Rutte het omschreef “Voorzichtigheid nu is beter dan spijt achteraf” maar wat zijn we toe aan deze versoepeling! Het verzacht de domper een beetje van het annuleren van de evenementen. Laten we er vanuit gaan dat we volgend jaar alsnog een gouden editie van de Spakenburgse dagen kunnen vieren. Heb je lokale initiatieven bedacht, praktische ideeën voor een anderhalvemetersamenleving of een samenwerking opgezet, laat het weten. Zo kunnen we elkaar helpen.’
E-mail uw ideeën naar: info@dynamischspakenburg.nl

Vorig artikelBurgemeester bezoekt 100-jarige per hoogwerker
Volgend artikelVeel rook bij woningbrand