Momenteel onderzoekt de gemeente Bunschoten of het mogelijk is om meer gebouwen aan te wijzen als monument. Hierbij is de inbreng van de inwoners belangrijk.
Eerder is al een oproep gedaan om suggestiesin te dienen. De gemeente Bunschoten heeft al diverse reacties ontvangen en is daar heel blij mee. Maar u kunt nog steeds reageren.
Heeft u een suggestie om een gebouw in de gemeente voor te dragen als monument? Of is er een gebouw dat u belangrijk vindt en wilt behouden voor de toekomst? De gemeente Bunschoten hoort het graag!
Stuur in dat geval het adres van het gebouw, een foto, wat u weet over de geschiedenis en waarom u vindt dat het een belangrijk gebouw is naar de gemeente toe.
Bij het beoordelen van de inzendingen kijkt de gemeente Bunschoten naar hoe vaak een gebouw is voorgedragen en naar de uitleg van de inzender. De uiterlijke inzenddatum is 30 mei 2020. U kunt uw voorstel mailen naar j.clarijs@bunschoten.nl of per post opsturen naar de gemeente Bunschoten (Postbus 200, 3750 GE Bunschoten) t.a.v. J. Clarijs.

Vorig artikelGlasplaat Collectief Algemeen Graf aangevuld
Volgend artikelKerkdienst Westerkerk