Op dinsdag 12 mei doen de wijkagenten mee aan het experiment Op dinsdag 12 mei doen wij als wijkagenten mee aan het experiment ‘de digitale wijktafel’. We doen dit zodat ook in tijden van de #anderhalvemetersamenleving,bewoners en ondernemers hun verhaal kwijt kunnen. Ook willen we graag weten en horen wat er speelt in de wijken. We doen dit in het centrum, nabij het museum. Uiteraard vindt het gesprek plaats op gepaste afstand.

Je bent van harte welkom om langs te komen. Ze doen dit zodat ook in tijden van de anderhalvemetersamenleving, bewoners en ondernemers hun verhaal kwijt kunnen. Ook willen ze graag weten en horen wat er speelt in de wijken. Ze doen dit in het centrum, nabij het museum. Uiteraard vindt het gesprek plaats op gepaste afstand.

Je bent van harte welkom om langs te komen.

Vorig artikelContactberoepen aan de slag
Volgend artikelJaarrekening 2019 en RWA Meerjarenbegroting 2021-2024 voor ziensw