Vorige week woensdag maakte het kabinet bekend dat er stap voor stap meer ruimte komt en de maatregelen langzaamaan (naar verwachting) kunnen worden versoepeld. Hierbij geldt dat dit enkel en alleen mogelijkis als iedereen zich houdt aan de maatregelen tegen het coronavirus.

Nu enkele maatregelen zijn versoepeld, heeft dat ervoor gezorgd dat er ook een nieuwe versie van de noodverordening is gepubliceerd. Deze kunt u vinden op www.bunschoten.nl/coronavirus.
In deze noodverordening staat onder meer dat het verboden is om samenkomsten te organiseren, op een aantal uitzonderingen na.
Ook bestaat er wat onduidelijkheid over hoeveel mensen u thuis mag ontvangen/uitnodigen. Hierin is niets veranderd: u mag maximaal 3 personen in huis ontvangen. Houd daarbij dan ook 1,5 meter afstand tot elkaar.

Vorig artikelBioscoop Pathé gaat open met regels
Volgend artikelBehandeling na corona