Vanaf zaterdag 16 mei zijn de non-foodkramen weer toegestaan op de markt. Omdat het enorm belangrijk is dat er voldoende afstand kan worden gehouden is de markt tijdelijk anders opgesteld. De kramen zijnverspreid over de Spuistraat, Kerkstraat, Broerswetering, Sluisweg, Zeilmakersplein en Oostpoortplein.
Op het Spuiplein zijn de komende weken geen kramen te vinden. Zodra de terrassen van de horeca weer open mogen, kunnen zij het Spuiplein hiervoor gebruiken. Het Spuiplein wordt daar dus nu al vrij voor gehouden, omdat de tijdelijke marktopstelling anders vanaf 1 juni (als de terrassen open gaan) weer aangepast moet worden.
Verder is het belangrijk om u te houden aan de basisregels die gelden voor iedereen. Houd dus 1,5 meter afstand van anderen, vermijd drukte en hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Vorig artikelVerloren en gevonden
Volgend artikelKans op natuurbranden toegenomen