Beekhuis is ook volgend seizoen één van de drie keepers in de A-selectie van Spakenburg. De 21-jarige doelman behoort sinds vorige zomer tot de A-selectie van de tweede divisionist.

Jauke Beekhuis,zoon van voormalig Spakenburg-speler Tijmen Beekhuis, speelt al zijn hele leven bij de club. Begin dit jaar maakt hij tijdens het trainingskamp in Marbella zijn debuut in het eerste elftal, in de met 5-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen SDC Putten. In duel benutte hij ook een strafschop.

Beekhuis zal komend seizoen de strijd aan moeten met Leon ter Wielen en Menno Heus. De 31-jarige Ter Wielen was de afgelopen seizoen de nummer één van de Blauwen. Amersfoorter Heus (24) komt over van FC Lienden en speelde ook in de jeugd en de beloften van FC Utrecht.

Vorig artikelDigitaal museum
Volgend artikelGEFELICITEERD!!!