Heeft u een losliggende stoeptegel in de openbare ruimte gezien of een kapot verkeersbord? U kunt daar een melding van maken in Fixi via www.bunschoten.nl/melding of de Fixi-app. Ook overlast en vandalismekunt u bij de boa’s melden in Fixi.
Een melding maken in Fixi is niet moeilijk en snel gebeurd. Waarschijnlijk is dat dan ook de voornaamste reden dat er veel gebruik wordt gemaakt van de app en er veel verschillende meldingen bij de gemeente binnenkomen. Bedankt daarvoor! Een groot voordeel van dit systeem is dat u ook gemaakte meldingen van anderen kunt zien op de kaart en op de hoogte wordt gehouden van de status van uw eigen melding. Boa-meldingen zijn overigens alleen zichtbaar voor medewerkers van de gemeente Bunschoten.
Persoonsgegevens
De gemeente Bunschoten wilt u er wel op wijzen dat het tekstveld van de omschrijving op de kaart zichtbaar is, behalve als het om een Boa-melding gaat. Vermeld bij het maken van een melding alleen kort waar het om gaat en laat geen persoonsgegevens achter in de omschrijving. Deze informatie wordt namelijk onderaan de melding gevraagd en zijn op die manier afgeschermd voor anderen.

Vorig artikelDe Israël-livestreams
Volgend artikelSpuiplein afgesloten voor fietsers