De lagere amateurvoetbalcompetities gaan geen vertraging oplopen als gevolg van de coronamaatregelen. Dat schrijft KNVB-directeur Van der Zee in een nieuwsbrief. De tweede en derde divisie zullen na dezomer wel later gaan beginnen dan was gepland.

De tweede en derde divisie zouden op 21 en 22 augustus weer beginnen, maar dan mag er nog niet gespeeld worden. De brief van Van der Zee vermeldt niet wanneer hij denkt dat die afdelingen gaan starten.

De hoofdklassen tot en met de vijfde klassen beginnen, zoals eerder al door de KNVB was gepland, in het weekend van 20 en 21 september aan de nieuwe competitie. Dat is mogelijk, omdat er zoals het er nu uitziet vanaf 1 september weer gevoetbald mag worden.

Ook over het bekervoetbal worden in de brief geen mededelingen gedaan.

Vorig artikelBedrijven in Coronatijd
Volgend artikelVakantie in eigen land wordt warm en droog