Heb je nou altijd al de wens gehad om als verslaggever, presentator of cameraman vrijwilligerswerk te gaan doen……grijp dan nu je kans. De LOS is altijd op zoek naar enthousiastelingen die willen meewerkenaan het samenstellen van radio en TV programma’s. Ervaring is fijn maar niet echt nodig. Al doende leer je het vak…….Wij beschikken over ervaren krachten die je graag de kneepjes van het vak bijbrengen.
Wat betekent dat ……..vrijwilliger bij de LOS?
• Verslaglegging van bijv raadsvergaderingen voor radio of TV,
• Bezoeken van sportevenementen voor een live verslag voor radio of TV.
• Reportages van evenementen.
• Studio-interviews met bijv. politici, sporters, bedrijven, jubilarissen etc.
• Camerawerk en het monteren van de uitzendingen
Er zijn zoveel activiteiten mogelijk en daarin heb jij een grote inbreng.
De LOS wil graag verjongen en meegaan in zijn tijd, dus ook jonge ambitieuze enthousiastelingen zijn van harte welkom.
Wil je later als cameraman /-vrouw bij een commerciële omroep aan de slag…… bij ons kun je vast praktijkervaring opdoen. Dat geldt uiteraard ook voor de werkzaamheden als presentator en verslaggever.
Lijkt je dit aantrekkelijk……schroom dan niet. Wandel eens binnen bij de LOS aan de Bikkersweg 3 ( bij de molen) of bel met 033 2987171. E-mail sturen mag ook naar: rtv@omroepspakenburg.nl
Kom gewoon eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen zodat je een indruk krijgt van wat wij allemaal doen. Of kom kijken naar het opnemen van een studiopresentatie of studio-interview. Het kan allemaal. Wij vinden het hartstikke leuk om jou bij de LOS te ontvangen.

Vorig artikelHerziening bestemmingsplan Spakenburg-Centrum
Volgend artikelBunschoten Actueel