Oude Schans
Vanaf 20 juni worden de Turfwal en de Oude Schans op zaterdagen tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer, vergelijkbaar met dagen waarop dit bij evenementen gebeurt als de SpakenburgseDagen en Visserijdag.

Op de Oude Schans komen enkele kramen te staan. Door de afsluiting kunnen ook de terrassen van de daar aanwezige horeca ruimer opgesteld worden. Er wordt hiermee gehoor gegeven aan het verzoek van de winkeliers en Dynamisch Spakenburg.

Op de Oude Schans komen enkele kramen te staan. Door de afsluiting kunnen ook de terrassen van de daar aanwezige horeca ruimer opgesteld worden. Er wordt hiermee gehoor gegeven aan het verzoek van de winkeliers en Dynamisch Spakenburg.
Plaatsen op kabel van donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni.

Vorig artikelSlokker Vastgoed ontwikkelt Eiland 4 Rengerswetering
Volgend artikelBotterschippers willen weer het water op