Nico Heek gaat zijn werkzaamheden als materiaalverzorger bij de IJsselmeervogels stopzetten.
Als materiaalverzorger faciliteer je de A-selectie onder meer bij het gebruik van kleding en materialen tijdenstrainingen en wedstrijden. Een rol waarin je een goede band opbouwt met de spelers van de A-selectie en op jouw manier een bijdrage levert aan het succes van de ploeg.

Voor deze rol zoeken we een echte Rooie die bereid is de nodige uren in de club te steken, met name op de trainingsavonden (maandag, dinsdag en donderdag). We zoeken een nauwkeurig iemand, die niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken en zich bovendien beseft,dat sommige besproken zaken in de kleedkamer moeten blijven.

Voor interesse of meer informatie kan contact opgenomen worden met Peter-Frans Heinen, via pfheinen@ijsselmeervogels.nl of 0651226127.

Vorig artikelLichaam gevonden
Volgend artikelWedstrijdshirtjes in de uitverkoop