Ondanks alle beperkingen vanwege het coronavirus zal S.V. Spakenburg kinderen, zowel jongens als meisjes uit geboortejaar 2013, 2014 of 2015, de mogelijkheid bieden om op 27 juni te ruiken aan hetmooie spelletje dat voetbal heet. Onder begeleiding van echte jeugdtrainers en een aantal (voormalig) spelers van het 1e elftal zullen in circuitvorm verschillende voetbalspelvormen worden uitgevoerd. Het hoofdveld van Spakenburg zal van 10.00-11.00 uur wederom het decor zijn waar dit zich allemaal gaat afspelen.

Na afloop krijgt iedereen een Ukkiesdiploma, een medaille en een eigen voetbal. Besluit je na afloop lid te worden van de club, dan zal jeugd hoofdsponsor HAPAM je voorzien van een SV Spakenburg tenue.

Vorig artikelWedstrijdshirtjes in de uitverkoop
Volgend artikelLancering eerste Helpdesk Digitale Zorg