Normaal gesproken wordt er in september een feestelijke bijeenkomst georganiseerd om de sportkampioenen te huldigen. Vanwege de coronacrisis zet de gemeente Bunschoten haar kampioenen wel in het zonnetje,maar op een andere en individuele manier.
Omdat de meeste competities niet zijn afgerond door de landelijke maatregelen, gaat het alleen om inwoners die afgelopen sportseizoen kampioen zijn geworden, dus voor de uitbraak van het coronavirus in Nederland.

Verder geldt dat bij teamsporten alleen het hoogste team van zowel de dames als heren gehuldigd wordt en dat individuele kampioenen Nederlands kampioen zijn geworden.
Komt er bij uw vereniging een team of individuele sporter in aanmerking om in het zonnetje te worden gezet? Lever dan voor 12 augustus a.s. informatie aan over het team dat of persoon die kampioen is geworden door een mail te sturen naar Frank Knoppers via f.knoppers@bunschoten.nl.
Naast de namen van de kampioenen hoort de gemeente Bunschoten ook graag op welk onderdeel of in welke klasse het kampioenschap is behaald en op welke datum.
Na uw aanmelding ontvangt u in een later stadium meer informatie over de individuele huldiging. Bij vragen kunt u contact opnemen met Frank Knoppers via 033 – 299 1411.

Vorig artikelHerinrichting rond nieuwe school krijgt vorm
Volgend artikelKater Moes vermist