Anderhalf jaar maakte hij deel uit van de A-selectie van Spakenburg. Maar die club wilde na dit seizoen niet met hem verder. En nu zit middenvelder Majid Ghaddari (30) zonder club. Het is de zoektochtvan een laatbloeier.
Majid Ghaddari, die in het verleden voor SO Soest en Hoogland speelde, stapte op zijn 28e over naar Spakenburg en belandde daar in het tweede. Daar deed hij het zo goed dat toenmalig trainer John de Wolf hem bij de A-selectie haalde, en zo debuteerde hij aan het einde van het seizoen 2018-2019 in de tweede divisie.
Het afgelopen seizoen startte Ghaddari regelmatig in de basis. Ook na het vertrek van De Wolf en de komst van Eric Meijers bleef hij een vaste waarde. Het hoogtepunt volgde begin dit jaar: Ghaddari speelde in een uitverkochte Johan Cruijff Arena het bekerduel tegen Ajax.
Hoewel hij vaste waarde was, ging de club niet met hem verder. “Dat was een keuze van de club”, zegt Ghaddari. “We kwamen er financieel niet uit en toen hebben zij de onderhandelingen stopgezet.”
Even leek de Soester over te stappen naar GVVV. “Dat was nog voor corona. Ik zag het wel zitten, zij probeerden iets te regelen met sponsoren”, vertelt Ghaddari. “Maar toen kwam corona en haakten die af. Daarna heb ik niets meer gehoord.”
Dus moet Ghaddari nu hopen op een zondagclub. “Mijn baas wil heel graag dat ik weer op zaterdag ga werken. Maar die club moet ambitieus zijn en op niveau spelen. Want nu hij geproefd heeft van de tweede divisie, wil Ghaddari minimaal in de derde divisie spelen.
“Het niveau waarop ik speel is belangrijker dan de afstand die ik moet rijden”, zegt Ghaddari daarover. “In de derde divisie spelen JOS Watergraafsmeer uit Amsterdam en Unitas uit Gorcum, dat is vanuit Soest goed aan te rijden. Maar ik vind het ook prima om voor een leuke club nog wat langer in de auto te zitten.”

Vorig artikelUittip: oudste harnas in Nationaal Militair Museum
Volgend artikelVacature burgerlid groencommissie