De LOS heeft een aantal vacatures voor vrijwillige medewerkers. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je wordt zo nodig opgeleid en begeleid. Welkom bij de LOS.

We zijn oip zoek naar:
Cameramanof Cameravrouw/ video-editor
Als onze Cameraman of Cameravrouw kun je zowel op locatie als in de studio van de LOS worden ingezet. Diverse semiprofessionele camera’s zijn beschikbaar voor het maken van opnames voor TV-programma’s . De opnames worden in nauw overleg met de betreffende programmamaker/ redacteur/presentator gemaakt. Heb je ervaring met het maken van foto’s en films, dan kun je deze hobby bij de LOS verder uitbouwen als cameraman/vrouw.
Bij de LOS verzorgt de cameraman/-vrouw vaak ook de editing, maar dat is niet noodzakelijk.
Video-editing betekent het digitaal bewerken en monteren van tv-opnames tot een mooi eindproduct: of dat nu een film, muziekclip, tv-programma, videopresentatie of reclamecommercial is. Dit doe je op de montage computers bij de LOS met videobewerkingssoftware.
Camerawerk en editing betekent het werken aan een creatief product. Naast creativiteit is met name voor de editing enige kennis van informatica van belang.

Heb je belangstelling?
Meld je voor een oriënterend gesprek. Dat kan via de telefoon of per mail (033-2987171, rtv@omroepspakenburg.nl) of loop eens binnen. We laten dan zien en horen wat de functie inhoudt. Is het iets voor jou? Sluit het aan bij je mogelijkheden en wensen?
Het spreekt vanzelf dat je voor deze vrijwilligersfunctie een opleiding krijgt, het is dus geen noodzaak dat je al ervaring hebt. Leeftijd speelt geen rol. Wel is het belangrijk dat je enthousiast bent.
We horen graag van je!

Vorig artikelGetuigen gezocht
Volgend artikelOndernemers provincie Utrecht getroffen door corona