Jaarlijks reikt burgemeester Melis van de Groep een aantal koninklijke onderscheidingen uit ter gelegenheid van Koningsdag. Omdat de maatregelen rondom het coronavirus steeds meer worden versoepeld, islandelijk besloten om de koninklijke onderscheidingen op vrijdag 3 juli a.s. officieel uit te reiken. De uitreiking vindt dit jaar plaats in de Immanuelkerk van 10.00 tot 11.00 uur, waarbij rekening wordt gehouden met de geldende maatregelen.

Omdat er op 24 april jl. geen feestelijke bijeenkomst plaatsvond, werden de gedecoreerden Simon Boersma, Ruud van Diermen, Roel de Graaf, Aart van Halteren, Elize Heuveling-Huijgen en Wim Koelewijn die dag verrast door de burgemeester met een persoonlijk bezoek op gepaste afstand. De decorandi ontvangen de onderscheiding vanwege hun jarenlange, vrijwillige inspanningen voor de samenleving.

Vorig artikelVogelverschrikker op strandje
Volgend artikelRookwaren in supermarkten uit het zicht