De LOS heeft een aantal vacatures voor vrijwillige medewerkers. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je wordt zo nodig opgeleid en begeleid. Welkom bij de LOS.

Online- & social media-redacteur
Vooronze redactie zoeken we een creatieve, initiatiefrijke online- & social media-redacteur die in alle hoeken van het internet de weg weet en ideeën voor programma’s, zelfstandig of in overleg met andere redactieleden vormgeeft. Ben je thuis in de wereld van nieuwe digitale media en weet je hoe je bezoekers (website, Instagram, Facebook), luisteraars (radio, podcast) en kijkers (tv, YouTube etc.) trekt en wat hen bezighoudt? Dan is de LOS op zoek naar jou. Durf je deze uitdaging aan?

Voor deze vacature geldt:
Meld je voor een oriënterend gesprek. Dat kan via de telefoon of per mail (033-2987171, rtv@omroepspakenburg.nl) of loop eens binnen. We laten dan zien en horen wat de functie inhoudt. Is het iets voor jou? Sluit het aan bij je mogelijkheden en wensen?
Het spreekt vanzelf dat je voor deze vrijwilligersfunctie een opleiding krijgt, het is dus geen noodzaak dat je al ervaring hebt. Leeftijd speelt geen rol. Wel is het belangrijk dat je enthousiast bent.
We horen graag van je!

Vorig artikelCollecte voor Filipijnse straatkinderen
Volgend artikelSportcafé met Jaan en humor