Schoonderbeek Bouw is de nieuwe hoofdsponsor van SV Spakenburg. Het bouwbedrijf uit Amersfoort heeft zich voor minimaal een jaar aan de Blauwen verbonden.
Schoonderbeek Bouw richt zich op verschillendedisciplines binnen de bouw. Zo houdt het bedrijf van directeur Edwin Schoonderbeek zich bezig met projectontwikkeling door het gehele land en is het in Midden-Nederland actief met grootschalig onderhoud, woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw. In Spakenburg heeft Schoonderbeek onder meer de verbouw en inrichting gedaan rond de uitbreiding van Museum Spakenburg in 2008.
Met het zetten van een handtekening is een goede basis gelegd voor een mooie samenwerking. Het sponsorschap past in de maatschappelijke ambities van het Amersfoortse bedrijf, dat onder meer al jarenlang hoofdsponsor is van voetbalvereniging Roda’46 uit Leusden en de waterpoloafdeling van ZPC Amersfoort. Daarnaast heeft Schoonderbeek zich als hoofdsponsor verbonden aan de Harry Hamstra Cup, het bekende voorbereidingstoernooi bij Sparta Nijkerk.
“We hebben goede gesprekken met SV Spakenburg gevoerd en al snel kwamen we tot de conclusie dat er een goede klik is”, zegt Miranda Schoonderbeek namens de directie van het bouwbedrijf. “We zijn beide ambitieus en wij vinden het mooi om onze naam te kunnen verbinden aan zo’n prachtige club als SV Spakenburg. In de regio sponsoren we enorm veel sportclubs. We zien dat als onze maatschappelijke taak; als het goed met je bedrijf gaat, is het mooi als je dat kunt delen met anderen. Wij doen dat onder meer in de vorm van sponsoring. Uiteraard is ons doel ook om onze naamsbekendheid te vergroten. Niet alleen in het dorp Spakenburg, maar ook landelijk.”
Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken bij SV Spakenburg: “We zijn bijzonder blij dat we in Schoonderbeek Bouw een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden als opvolger van Boboli, dat liefst acht jaar lang hoofsponsor van onze club is geweest. Alhoewel een contract voor een jaar is getekend, hebben zowel Schoonderbeek als SV Spakenburg de intentie een langdurig partnerschap aan te gaan, omdat duidelijk is geworden dat de ambities overeenkomen.”

Vorig artikelErnstig auto-ongeluk A1
Volgend artikelGSG Guido organiseert drive-thru voor diplomering