Het Utrechtse DHSC en Eemdijk uit Bunschoten-Spakenburg zitten volgend seizoen niet samen in een poule van de zaterdaghoofdklasse. Dat blijkt uit de indeling die de KNVB bekend heeft gemaakt.

DHSCspeelt, net als afgelopen seizoen, in de hoofdklasse A. Daarin treft de ploeg van trainer Gert Kruys voornamelijk tegenstanders uit Zuid Holland. De tegenstanders van Eemdijk komen, net als afgelopen seizoen, vooral uit het noorden, het oosten en uit Noord Holland. De Diekers treffen met NSC Nijkerk en SDC Putten twee streekgenoten.

Hoofdklasse A
Achilles’29 (Groesbeek), Achilles Veen, Jodan Boys (Gouda), FC ’s Gravenzande, Rijnvogels (Katwijk), SC Feyenoord (Rotterdam), Scherpenzeel, ARC (Alphen aan den Rijn), sv Poortugaal, vv Capelle, DHSC (Utrecht), DUNO (Doorwerth), Rijsoord (Ridderkerk), Smitshoek (Barendrecht), Spijkenisse, Zwaluwen (Vlaardingen).

Hoofdklasse B
De Dijk (Amsterdam), Swift (Amsterdam), AZSV, DETO (Vriezenveen), Flevo Boys (Emmeloord), HZVV (Hoogeveen), Noordscheschut, NSC Nijkerk, ONS Sneek, RKAV Volendam, SC Genemuiden, SDC Putten, Urk, vv Berkum, vv, Buitenpost, vv Eemdijk (Bunschoten).

Vorig artikelDemonstratie Baarn
Volgend artikelStef Hopman nieuwe materiaalverzorger