IJsselmeervogels heeft in Stef Hopman een opvolger gevonden voor Nico Heek in de rol van materiaalverzorger bij de A-selectie. De 25-jarige Spakenburger liep de afgelopen periode stage bij de nieuwe A-selectieen dat is van beide kanten goed bevallen.

De goedlachse Stef Hopman, doordeweeks actief bij een Amersfoortse horecagroothandel, is geen onbekende verschijning bij IJsselmeervogels. Als bescheiden voetballer doorliep hij de jeugdopleiding en speelde hij nog enkele jaren in het seniorenvoetbal. Daarna stortte hij zich op zaalvoetbal en werd hij steward, om zo de veiligheid op en rond het veld te garanderen.

Binnen de A-selectie gaat hij een team vormen met Herman Gerrits, die sinds 2017 al een vertrouwd gezicht is als materiaalverzorger.

Vorig artikelIndeling hoofdklassen definitief
Volgend artikel‘Uit de oude doos’