Het bezoekerscentrum en terrein bij de schaapskooi Ermelo is deze zomer dagelijks geopend van 12.00-17.00 uur. De schaapskudde loopt met de herder en hond op de Ermelosche Heide en de terugkeer van deschapen naar de kooi is te zien vanaf het terras bij het bezoekerscentrum.
Bij en vanaf de schaapskooi worden deze zomer allerlei activiteiten georganiseerd. Avondzwerfwandelingen, natuurexcursies, knutselactiviteiten voor kinderen en workshops wol vilten, loopeenden drijven, schilderen op de heide Vanwege de coronaregelgeving is er beperkt aantal deelnemers toegestaan. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.schapedrift.nl.

De schaapskooi staat aan de Postweg 50 en is bereikbaar via de Drieƫrweg.

Meer informatie op www.schapedrift.nl.

Vorig artikelUittip: Orgelconcert Nijkerk
Volgend artikelUittip: Talking about my generation