Op donderdag 9 juli nemen (juf) Ineke van Noortwijk en (juf) Anneke Wieldraaijer afscheid van de Van Amerongenschool.
Op de ochtend zullen ze afscheid gaan nemen van de kinderen op school.
Ze gaan opgepaste wijze afscheid nemen van de ouders en oud-leerlingen i.v.m. Corona.
Ineke en Anneke krijgen een rondrit door het dorp aangeboden in een open auto van 11.15 uur tot 12.15 uur.
Op deze manier gaan ze afscheid nemen van bekenden, ouders, oud-leerlingen.

Startpunt: Kon. Wilhelminastraat (van Amerongenschool)
la Molenstraat (brug), rotonde 1ste afslag Bikkersweg, rotonde 3de afslag Westsingel, rotonde 2e afslag Westsingel, Rotonde 3e afslag Blauwe Reiger, 1ste afslag links richting Torenvalk, 2de afslag rechts Torenvalk, ra richting Buizerd, rechtdoor op de Velduil, weg vervolgen (2 keer rechtsaf) 1e afslag links richting Stadsgracht, ra Stadsgracht, ra richting Blauwe Reiger, rotonde 2de afslag richting de Oeverloper (Imannuelkerk), ra Scholekster, la Leeuwerik, ra Leeuwerik, la koolmees, weg vervolgen richting Rietgans, ra richting rotonde, rotonde 2de afslag Beethovenlaan, weg volgen Beethovenlaan, ra Anthon van de Horstlaan, weg vervolgen Anthon van de Horstlaan, ra beethovenlaan, kruispunt Frans Jacobsweg rechtdoor richting van Hogendorplaan, ra Goudoever, ra Westerzate, la Noorderzate, ra Middelzate, la Middelzate, la Oosterzate, ra richting Goudoever, la Groen v Prinstersingel, ra richting Heemstedesingel (de Haven) weg vervolgen richting Zuidwenk, ra Schouw, la Botter, weg vervolgen Aak rechtdoor, ra Vuronger, ra Helmstok, la Botter, la Tjalk, ra Schouw, la met de bocht mee Prinses Irenestraat, ra Julianastraat, la Prinses Margrietstraat langs Maranathakerk, la prinses Marijkestraat, ra prins Mauritsstraat, la Willem v Oranjestraat, ra prinses Irenestraat, la Plecht, ra Voorsteven, weg vervolgen, la ’t Ruum, ra Grootzeil, la Fok, la Kluver, la Bolder, ra Mast, la Plecht, ra Voorsteven, ra Oostelijke Randweg, rotonde 2e afslag rechtsdoor Oostelijke Randweg, rotonde 1ste afslag richting de Kleine Pol, ra Rengersweg, la Kolkweg, la Kostverloren, la Poststraat, rechtdoor richting Bilderdijkstraat, ra Vondelstraat, ra Dorpstraat, rotonde 2de afslag richting Molenstraat, ra Kon Wilhelminastraat.

Eindpunt: Kon. Wilhelminastraat ( van Amerongenschool)

Vorig artikelDiplomauitreiking Oostwende
Volgend artikelBottertochten weer van start