U kunt bij Sociaal Team de Lingt van de Gemeente Bunschoten terecht als u problemen heeft op meerdere gebieden. Denk hierbij aan de opvoeding van uw kinderen, echtscheiding, huiselijk geweld, psychischeproblemen, verslaving, eenzaamheid, overlast en meer.
Sociaal Team De Lingt is er voor alle inwoners van Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen. Het team organiseert de zorg op een nieuwe manier: dicht bij huis, snel en passend bij uw vraag en met één vast contactpersoon. Het team heeft de thuisbasis in het gemeentehuis en werkt samen met het Zorgloket. De hulpverlening zelf wordt, als u dit wilt, zoveel mogelijk bij u thuis uitgevoerd.
Als u in aanmerking wilt komen voor ondersteuning vanuit Sociaal Team de Lingt, dan kunt u het aanmeldformulier invullen. Vervolgens wordt uw aanmelding besproken binnen het team, waarna contact met u opgenomen wordt om een afspraak te maken.
Misschien heeft u geen vragen over uzelf, maar wel over iemand anders. Ook dan kunt u contact opnemen. Soms weten mensen niet dat ze hulp kunnen krijgen of durven ze geen hulp te vragen. Dan is het goed als iemand uit de omgeving de eerste stap naar hulp zet. Zo kan worden voorkomen dat problemen verergeren.
U kunt De Lingt bereiken via delingt@bunschoten.nl of op werkdagen telefonisch tussen 09.00 en 12.30u (tenzij spoed) via 033 – 299 14 11. U kunt ook een bezoek brengen aan het gemeentehuis, waar men u verder helpt.

Vorig artikelOntwikkeling Laakzone richting Randmeer
Volgend artikelSportcafé stopt en blikt terug