TinQ is een nieuwe shirtsponsor van SV Spakenburg. De naam van de marktleider op het gebied van onbemande tankstations in Nederland prijkt komend seizoen op de rug van de spelers van het eerste elftal.Na eerder de bekendmaking van het hoofdsponsorschap door Schoonderbeek Bouw, is SV Spakenburg er met TinQ opnieuw in geslaagd om een ambitieuze organisatie aan zich te binden. TinQ is de snelst groeiende keten onbemande tankstations van Nederland en telt momenteel bijna 350 tankstations in ons land. Op dit moment heeft TinQ in de regio tankstations in Amersfoort, Baarn en bij Hotel de Witte Bergen langs de A1.
Robert Offringa, die bij de meeste Blauwen bekend is, vindt het prachtig dat de naam van TinQ op het shirt van SV Spakenburg komt te staan. β€œDat doet mijn Blauwe hart goed. Overigens is het zo dat we met Enviem Retail – het moederbedrijf van TinQ – al sinds 1999 sponsor zijn bij SV Spakenburg. Dat contract hebben we nu uitgebreid met shirtsponsoring. En mooie deal waar zowel SV Spakenburg als TinQ de vruchten van gaan plukken.”

Vorig artikelBottertochten weer van start
Volgend artikelLeeuwenman Ramzes maakt kennis met leeuwinnen