Donderdagmiddag werd tijdens de allerlaatste opname van LOS Sportcafé de gemeentelijke Pluim uitgereikt aan Hans van Tricht. Hans blikte samen met Stephanie Gilkes terug op de jaren waarin zij samen LOSSportcafé presenteerden.
Burgemeester Van de Groep overviel Hans tijdens de uitzending.
Hans neemt voorlopig afscheid van de LOS, omdat zijn werkzaamheden en de zorg voor zijn oude moeder het niet meer toelieten. Hij kreeg de Pluim voor het feit dat hij zich ruim 27 jaar vrijwillig heeft ingezet voor de Lokale Omroep, eerst als radiopresentator van de KLOS, later ‘nieuws over je sjoer’ en daarna dus LOS SportcafĂ©.
Hans was zeer verrast en blij met de Pluim! Hij zei over zijn afscheid: ‘ik verlaat de LOS met pijn in mijn hart, maar ik zeg erbij dat de deur op een kier blijft!’

Vorig artikelWandeling vlinderpad Bunschoten
Volgend artikelMooi bedrag opgehaald voor Hersenstichting