Aanstaande zaterdag 11 juli, wordt vanaf 13.30 uur het Vlinderpad gelopen door de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. De wandeling start aan de Nijkerkerweg (hoek Rengerswetering), ingang nieuw natuurgebiedbij de oeverzwaluwenwand en duurt tot 14.30 uur. De wandeling is onder de leiding van de IVN leden Gerrit de Ruiter en Peter van der Wijst. Er wordt gekeken naar vlinders, libellen en juffers rondom het betonnen pad. De wandeling is vrij en aanmelden hoeft niet. Een verrekijker kan handig zijn.
Mochten de weersomstandigheden het noodzakelijk maken de tocht af te gelasten, dan stuur ik eind zaterdagochtend hieromtrent een email rond.
Een voorverkenning begin deze week leverde veel en mooie vlinders op. Onder andere de St Jans en St Jacobs vlinders.

Vorig artikelUittip: Talking about my generation
Volgend artikelPluim voor Hans van Tricht