De KNVB heeft de gewijzigde speeldagenkalender voor de Tweede en Derde Divisie bekend gemaakt. Daarin zijn alvast drie midweekse inhaaldata ingepland en is ook duidelijkheid over de winterstopperiode.Het seizoen start op 29 en 30 augustus met de 1e kwalificatieronde van de KNVB Beker. Het weekend erna, op 5 en 6 september, start de competitie in de Tweede en Derde Divisie. In overleg met belangenvereniging CVTD is tevens nu vast besloten om voor de Tweede en Derde Divisie een drietal midweekse inhaalmomenten in het najaar vast te leggen voor eventueel afgelaste wedstrijden:
Het betreft:
25 – 27 oktober (gelijktijdig met 1e ronde hoofdtoernooi KNVB Beker)
17 – 19 november
8 – 10 december
Het nieuwe seizoen nadert! Check nu de grootste collectie voetbalschoenen voor een scherpe prijs!
De winterstop voor clubs in de Tweede en Derde Divisie is van 13 december tot en met 8 januari. Voor de hoofdklasse is dat 20 december tot en met 15 januari. De laatste speelrondes is gepland op 22 tot 24 mei, gevolgd door play-offs om promotie-degradatie.

Vorig artikelCoronasteun voor voetbalclubs
Volgend artikelCreativiteit in De Grondtoon