Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en wil je tijdens de coronacrisis iets voor een ander betekenen? Dan is de gemeente Bunschoten deze zomer op zoek naar jou! Voor het programma ‘Jeugd aan zet’ kun jeje inschrijven voor een van de twee projecten om je talenten te ontdekken en van betekenis te zijn voor een ander. Goed om te weten: na afloop ontvang je ook nog eens een cadeaubon van € 50,- als bedankje.

Nu ben je vast benieuwd om welke twee projecten het gaat? Je kunt kiezen voor het bezorgen van overheerlijke ontbijtjes bij alleenstaande ouderen of het opzetten van een gezellige sport- en spelmiddag. Voor beide keuzes geldt dat je er ongeveer 24 uur mee bezig bent.

Ontbijtjes bezorgen bij ouderen en ze een hart onder de riem steken. Is sport en spel meer jouw ding? Organiseer dan samen met andere jongeren een leuke sport- en spelmiddag voor kinderen die dit extra verdienen. Naast het feit dat je kinderen van 8 tot en met 12 jaar een onvergetelijke dag bezorgt, leer je ook alles over hoe je een evenement opzet en mag je op kosten van de gemeente Bunschoten een EHBO-cursus volgen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Stuur dan zo snel mogelijk (in ieder geval voor dinsdag 21 juli) een mail naar Rosan Hilhorst via r.hilhorst@bunschoten.nl met je naam en de activiteit waarvoor je je wil aanmelden. Je mag je ook aanmelden met een aantal vrienden of vriendinnen.

Vorig artikelOefenprogramma SV Spakenburg
Volgend artikelHerubo-toernooi